(06-03-2022, 12:17 PM)Manggo Wrote:
(06-03-2022, 12:09 PM)Czarodziej Wrote:
(06-03-2022, 11:11 AM)Manggo Wrote:
(06-03-2022, 11:01 AM)Rico Wrote:
(06-03-2022, 10:49 AM)Manggo Wrote: Brzmi rozsądnie.
Jeszcze tylko kwestia używania prota po fragu, może karty będzie można użyć tylko w pz?
Glupi pomysl, po to karta chroni przed pvp zeby moc jej uzywac poza pz. Jak mi sie skonczy gdzies na goblinach czy w innym dalekim miejscu to bede mial biec do pz i wracac? Na questach tak samo by musialy byc kratki z pz co chwile bo to nie problem tepnac sie na questa i czekac przed nagroda zeby pozabijac ludzi w eq pod dmg co zescie ostatnio pokazali Smile . I tak juz placzki dostaliscie nerf na 5 uzyc dziennie wiec nie przesadzaj.

Z tym zeby po fragu / majac pz nie dalo sie uzyc to akurat popieram.

Nie rozumiem czemu mnie płaczkiem nazywasz? Ile tam spamowaliście do Ary, żeby Mera bana złapał za pk w temple? Zresztą pokaz płaczu to zrobiłeś Ty przy okazji usunięcia poradników.

(06-03-2022, 11:04 AM)Czarodziej Wrote:
(06-03-2022, 10:49 AM)Manggo Wrote: Brzmi rozsądnie.
Jeszcze tylko kwestia używania prota po fragu, może karty będzie można użyć tylko w pz?
Przypomnieć ci akcje na vipie,? Nie rozśmieszają mnie hipokryto

Jaką akcje głąbie? XD
Widzę podobne nicki mamy i już kolega nie wie co się dzieje ;p
Haha , ja pierdole w 4 ratowaliscie kolegę i nie mógł zbić pk więc użył karty xd

To nie o mnie mowa, mnie tam nie było. Jenak wiem o którą sytuacje chodzi.
Nie uważam jednak trzymanie pz małym lvl za powód do dumy. Może main charem przyjdź i potrzymaj ^^
Jednak wiem, że innej walki nie jesteś w stanie podjąć.
Niezła walka xd w full skinie dostajesz wpierdol przybiegacie cała ekipa haha. . a mam pytanie czemu nie założysz tematu z potka na DMG od calusa której używacie ciągle chociaż ona kosztuje 250 szafirów jak dobrze pamiętam ?? Wink Ciekawe gdzie tak farmicie kasę że was stać dla wszystkich kupić potki by ciągle używać haha