09-25-2021, 02:34 PM
(09-25-2021, 10:18 AM)Manggo Wrote: Jak na początku napierdalał wszystko na hita mógł go nosić każdy i na każdym lvl to nic nie zgłaszałeś - było okej XDale jestes rozumiem znowu w skladzie administracji ze kolejny post skierowany do administracji jak w tytule i znowu ty sie wypowiadasz ehh skad ta pewnosc ze nie zglaszalem ze kazda profesja moze bic z niego ? po 2 no jezeli thor hammer mial byc glownym atutem postaci meele to co mnie to interesuje ze placza donejtorzy ktorzy maja magow/supportow i lekko mniej bili w pve w moby z daleka ! niz ja dpsem z mlota gdzie oni mnie one shotuja w pvp a ja ich glaszcze i rozumiem 1 nerf ale co reset mam wiekszy lvl i coraz mniej bije "??? hmmm dziwne a eldery i ulti eldery coraz wiecej no to pomysl zanim cos napiszesz bo nie wychodzisz nawet z temple na expa a szczekasz !
Teraz jest balansowany i okazuje się, że masz cos nagle do powiedzenia. Mało rzetelne źródło z Ciebie ;/
Może za bardzo przyzwyczaiłeś się do dmg i w porównaniu do tego co było to nic D: