07-19-2021, 11:10 PM
Pomysł spoko te bonusy itp zawsze pomogą graczom, którzy nie chcą wkładać jakąś dużą ilość gotówki zawsze te bonusy się przydadzą plus tak jak piszesz wzmocnij to wspólna gre. Nowe taski, też fajnie bo nudno sie klepie to samo po raz kolejny tylko fajną opcją byłoby nie trzeba było czekać ponad dzień na zresetowanie ich, jeżeli nie jesteśmy czegoś w stanie zrobić/wylocić bo to troche strata czasu myślę, że ten czas powinien być dużo krótszy cos typu 10h, żeby dało się to zrobić jeszcze w ten sam dzień plus, żeby nie było tak, że połowa z nich jest na mapie/expie gdzie bez full godów i ls dało sie ustać bo to po raz kolejny niszczy gre tym bez tych itemów. Dodatkowy exp, też mega fajna opcja bo to zachęca do grania. Co fajnym pomysłem dla mnie by było to, żeby war o guild house był jakoś levelowo podzielone typu 1 ma wszyskie bajery o których napisałeś, a 2 byl troche gorszy ale np. żeby bily sie o niego gildie w których nie ma wiekszego lvl niż powiedzmy 1 mil, żeby mniejsze lvle i gracze jak sam wspomniałeś którzy dotychczas grali sami a nie wbili jakiegoś mega lvla dużego i nie wydali na gre tyle co Ci z topki też mieli szanse walki o taki domek.(lub 2 domki dla tych powyżej i jeden gorszy drugi lepszy i dla jakiegos stage tez 2 byly i tez jeden gorszy drugi lepszy).