(This post was last modified: 04-03-2021, 05:11 PM by Karmazyn.)
(04-03-2021, 01:17 PM)Godlike Iperfect Wrote: LOL, you got some real issues man, you really are braindead. If you don't want me to reply to your moronic comments, maybe you should stop making them? Just so you know, you're the noob here you little sh*t. There is a bug and you can keep talking sh*t if you wish, i'll just keep telling you the facts dumb ass.
Chłop co wogole pierdoli xd najpierw wysyłanie donate żeby white zrobił skrypty później Ara zobaczyl że God Buff w full priv skinie jest zbyt op zgadza się na God buffa z samego bazowego hp pisząc że to dobry pomysł. Po x czasu dostaje donate by tak zostało tylko cooldown zwiększony nie zmienia nic poza tym cooldownem. I pisze post że znerful God buffa ostani raz xd haha śmieszne to xd nie taniej wam kupić swój serwer i samemu tam grać,? Bo każdy gracz widzi to że update robi Ara pod was nikogo więcej bo wielu graczy już odeszło przez to. Wiem możesz napisać to po co grasz. Ale moja odpowiedź by brzmiała gram,??? Hmm zużywam boosty i to co mam i sporadycznie będzie wbita postać xd