03-09-2021, 04:31 PM
Oh dzieci wy moje czy wy serio jesteście tak ułomne? że niby ja tam nie expiłem? że ja tam nie biegałem? to teraz wróćmy do poprzedniej edycji gdzie ja osobiście tam EXPIŁEM i już ci powiem że jesteście zabawni bo tam exp leci naprawdę dobrze i nie musisz mieć priv skina by móc expić na innych expach wystarczy tylko potrafić wystać daną grupkę stworów. Poza tym co ma do tego co kto ma w domku? wy mieliście mieć pseudo 2x Infernusa, 4x Ring, 4x Skin i coś NADAL nie widzę. To już ponad 2 tygodnie a miało być cytuję.: "do niedzieli będzie 4x skin i ring, to się pobawimy". Koniec Cytatu.
Nadal tego nie widać, a co do tych goblinów. Exp tam jest naprawdę wysoki i nie widzę potrzeby zmiany tego, a że to jest publiczne Forum to MAM prawo podzielić się publicznie MOIM zdaniem i żaden brudas mi nie zabroni.
Dziękuję i Pozdrawiam
Lord Grim
Nadal tego nie widać, a co do tych goblinów. Exp tam jest naprawdę wysoki i nie widzę potrzeby zmiany tego, a że to jest publiczne Forum to MAM prawo podzielić się publicznie MOIM zdaniem i żaden brudas mi nie zabroni.
Dziękuję i Pozdrawiam
Lord Grim