(02-26-2021, 01:34 PM)ErtasekPL Wrote:
(02-26-2021, 01:15 PM)Karmazyn Wrote: PS. Nie chodzi tu nawet o whisa a o resztę supportów /ta klasa przez to że nie ma takiego seta jest klasa nie grywalna jak widać

Jeżeli support jest nie grywalny to ja nie wiem co jest dla Ciebie grywalne xD. Pomysł spoko, ale jakby każda profa miała 3 reba, żeby dodać to jak będzie balans jakiś, a nie, że whis bd nie zniszczalny i będzie w chuj bił jak teraz już ciężko go ubić, a co dopiero po rebie.
Sprawdź sobie na stronie ile jest whisów, a ile naruto, infernusów itp. I wtedy powiedz mi, że supp jest nie grywalny.
nie żebym sie czepiał ale czy ty zasugerowałeś że infernus nie jest grywalny? Chłopie gwarantuje ci że w ciul by było infernusów żeby był normalną profką którą kazdy przeciętny gracz mógłby założyć, niestety wrogiem grywalności infernusa jest fakt iż należy pierwszo mieć zestaw super dbków i poprosic smoka o infernusa. A wysoka cena k u adma odstrasza graczy, gdyby taki toppo np byłby zamiast infernusa dostępny dopiero po skompletowaniu super db to ci gwarantuje że byłby jeden toppo na serwer góra dwa, bo z bogami wiadomo ze Miszel all kule zawija albo Donatelo i to nie jest płacz tylko fakt. Infernus nie potrzebuje ulepszania  i jest jak najbardziej grywalny lecz dla większości niemożliwy do zdobycia, ot tyle