(This post was last modified: 01-28-2021, 04:31 PM by ErtasekPL.)
Ależ oczywiście, że można ale daj mi jakiś dowód, że tak było zrobione ciekaw jestem skąd go weżmiesz hmm.
Po 1. To pisał na poprzedniej edycji że nie jest uważane za buga wchodzenie z pk do pz. - i od tamtej edycji nie pisał, że to się zmieniło, ale oczywiście osoby z naszego teamu dostały za to bana np. Leonardo i Trufla. Ale ty nie dostałeś jak z psów z pk wszedłeś do pz.
Za irytowanie z tego co wiem to coś do niego pisaliście nie wiem co, nie obchodzi mnie zbytnio to. <- wy płakaliście o to, że zabijamy was ciągle.
" Zabijaliscie każdego kogo popadnie irytowało mnie to bo gracze pisali że grać nie może nikt a to idzie pod utrudnianie ludziom gry. " <- od Ary dlatego, że płakaliście o to, że was zabijamy dostaliśmy bana xD (płaczki), może z 3-4 osoby jeszcze randomowo padły. Żeby na serverze pvp nie można było zabijać ludzi ( z przeciwnej gildii), bo płaczą, że padają ciagle i ban za to xD. Więc wychodzi na to, że wystarczy po wkurwiać administracje i "płakać" im o coś ciągle na PRIV, bo mało rzeczy rozwiązujecie na forum. Każdy ban jaki dostaliśmy to było PRYWATNIE załatwione przez was (prócz bana Trufil). Więc troche żenujące jest to, że tak ciągle płaczecie i trujecie administracji dupe i to my dostajemy przez to jeszcze xD. Fajny server fajni ludzie