01-28-2021, 03:44 PM
(This post was last modified: 01-28-2021, 03:45 PM by Karmazyn.)
(01-28-2021, 02:30 PM)ErtasekPL Wrote: Dobra dawaj mi delete czekam na niego, jak nie znasz prawdy to się nie odzywaj na ten tamat, ale jezeli uwazasz, ze tak bylo jak piszesz to spamujcie administracji (widzę, ze to jedyny sposob, aby was wysluchali, skoro tylko spamem cos mozecie zdzialac xD, wiekszosc rzeczy za jakie dostajemy bana badz zglaszacie nas to po prostu sa male rzeczy za, ktore normalnie nie ma bana np. Leonardo ban na 3 dni za to, że wszedl do pz z pk (nigdy to nie było banowane, ani nie bylo uwazane za buga sam ARA tak pisal) a jednak widze, że jak sie pospamuje administracji powkurwia ich to od razu ban poleci bo im sie juz odechciewa i chca miec spokoj tak samo bylo z banem za "Irytowanie administracji" bo sie splakaliscie i Arze braliscie truliscie dupe, zebysmy bana dostali widac jak ten server dziala wielkie XD dla was i administracji). A co do tego delete to dawaj czekam, aż go dostanePo 1. To pisał na poprzedniej edycji że nie jest uważane za buga wchodzenie z pk do pz. Za irytowanie z tego co wiem to coś do niego pisaliście nie wiem co, nie obchodzi mnie zbytnio to. Po 3. Czemu piszesz ciągle o sobie jak o osobie trzeciej xd. Po 4. Proszę oto kawałek z regulaminu : 1) d) Offering account data to other players or accepting other players account data ("account-trading/sharing").(rzucam Ci wyzwanie), abyś postarał sie o delete dla mnie. Jezeli dostane tego delete to bedzie pokazywac tylko to jak administracja jest po waszej stronie, bo nie moge dostac bana za to co jest zgodne z regulaminem. I jak latwo zalatwic komus bana/delete spamujac administracji i wkurzajac ich xD.
2)
b) Advertising
Advertising brands, products or services of third parties, content which is not related to the game server, or attempts to make trades for real money or content on another server.
. Za to np można delet wyłapać.
(rzucam Ci wyzwanie), abyś postarał sie o delete dla mnie. Jezeli dostane tego delete to bedzie pokazywac tylko to jak administracja jest po waszej stronie, bo nie moge dostac bana za to co jest zgodne z regulaminem. I jak latwo zalatwic komus bana/delete spamujac administracji i wkurzajac ich xD.