(This post was last modified: 12-02-2020, 12:06 AM by Svante.)
Nawet jezeli to co napisałem wejdzie, to i tak mag bedzie lepszy, sam o tym wiesz i kazdy kto gra i widział co mag potrafi też o tym wie. Wand 10 range, obszar bicia omni, brak słabości jako magical dmg + 30% bazówki mówi ci to cos? Jestem ciekawy ile miliardów będzie mag bił z shenron granatów w bossy i sagi, jak dostaje tyle % ene dmg, 50-100mld? Może więcej, bo w sumie nie widziałem lvl wyższych niż chyba 6, nie musisz nic skillować,masz 1 achiv który, daje tyle % dmg ene i magical ile z 10 achivów, które dają dmg fiz. Nie potrzebujesz spellów klasowych wiec zostają ci tylko do ulepszania shenron granaty, później jeszcze będzie super kyushu. Ja wiem, że jak na poprzedniej edycji grałeś vegetto to nic, co o nim teraz napisałeś Ci nie przeszkadzało, bo jesteś pierdolonym hipokrytą i tylko płakałeś jak Infernus miał za wysoki dmg. Nie psuj mi postu proszę, bo jak takie gówno napiszesz, to ucina jakąkolwiek dyskusje.
PS. jeżeli ktoś z administracji szuka dogłębniejszej analizy tego wszystkiego co się dzieje i może dziać z magiem zapraszam na rozmowę, bo troszkę za dużo pisana xD