(05-24-2020, 06:08 PM)Ronnix Wrote: Poradnik chyba dla kogos kto nigdy nie gral w ta gre. Generalnie na poczatku masa otwartych watkow, ktorych zakonczenia nie chce sie pozniej szukac, wspominasz o czyms nie dokanczajac mysli i w efekcie nie chce sie tego w ogole czytac.
Podsumowujac podziel to moze na kategorie Dragon ball naruto bleach itd i po kolei je rozpisz, w ten sposob napewno bylo by lepiej
Hej, dzięki za radę wezmę to pod uwagę , jeśli chodzi o oddzielne posty zależnie od Anime to jestem jak najbardziej za i myślę że to lepszy pomysł, jednak podzieliłem to w ten sposób ponieważ nie znam gry w 100% starałem się opisać każde anime jednak sam nie znam większości z nich contentu w grze , najbardziej znam Dragon Balla jeśli chodzi o content w grze , nie jestem ci na przykład w stanie powiedzieć skąd zdobyć/wydropic soule do broni z bleacha. Ponieważ nigdy tego nie robiłem , możesz teraz myśleć coś w stylu jeśli nie znasz gry nie pomożesz zbyt wiele , może i tak być chociaż mam nadzieję że komuś pomogłem , a i post był stricte kierowany do osób nie znających serwer lub po prostu zaczynającymi przygodę z tibia