(05-03-2020, 10:02 AM)Trufla Wrote:
(05-03-2020, 09:50 AM)PECU Wrote: No vipki:
1- VIP wiadomo, że musi być, tyle, że quest przypisany byłby do konta a nie do postaci.

Vipki:
2- krzywy wilczek aktualnie ma 320hp.. tylko
3- tak jak wspomniałeś - trzeba się prosić o pomoc w quescie na 10k lvl przy 30k levelu + musisz mieć coś z god seta

razem:
4- chodzi mi o ten przestój między 15 a 20k lvlem - albo musisz kupić deske za niebywałe rzeczy albo za pp ;v
5- coś trzeba znerfić albo moby albo seta
1-Serwer jakoś musi się utrzymać i zarabiać wiec takie coś nie ma sensu.
2-Malo to zmieni bo i tak expisz tam tak naprawdę do 5k,i wszystko wybijasz z whisa.
3-Nie do konca prawda bardzo dużą ilosc questow zrobilem w samym bills secie,zawsze jest sposób na zrobienie jakiegoś questa(nie dajesz rady na 10k to przyjdz na 20k,zagraj tankiem nie distem Smile,zbierz dużą grupe używajcie share ki,rzucaj m walle,blokuj bossa petem)jest bardzo dużo sposób na wytankowanie questow i moim zdaniem niektóre questy powinny być jeszcze trudniejsze żeby ludzie z god itemami mieli problemy.
4-Masz duzo spotow w ktorych ten lvl idzie wbic w godzine/dwie(Gunso bramka na 15k sam jak expilem naruto to z 15k do 20k wbilem w dwie godziny cos takiego,duze share ki na dzwigni,duzo hidden spotow poszukaj a na pewno znajdziesz spota na ktorym wbijesz to w godzine Smile)
5- tutaj akurat dałbym lekkiego nerfa na god seta bo jest po prostu too op

3. tank, czy dist jakiegoś gigantycznego znaczenia nie ma (chyba że grasz obito/naruto) co za różnica czy pójdę saskiem czy killer bee skoro i tak bez regeneracji odpowiedniej się padnie, zbierz dużą grupę, tak, chyba z trainów osoby pozbieram kappa, 

Wniosek jest panowie jeden, nowi gracze niechcący inwestować w otsa na początku (jeszcze może ktoś kupi tego lege seta czy vipka) spotyka się z gigantyczną barierą gdzie wykonanie np shin executiona będzie stanowić dla nich problem - na koniec shina zdziesiątkuje nawet team. Share ki? mogłoby mieć sens na otsie gdzie faktycznie są drużyny jakiekolwiek. Ja 3 dni szukałem ekipy na triple genki damę, w między czasie zrobiłem reba i wbiłem 20k lvli.